Företagsbostäder i Sverige Behöver du prisvärt boende för dina anställda, tekniker, montörer eller arbetarbostäder här i Sverige

Under många år har TripTo AB hjälpt att hitta bostad för många europeiska företag (främst från byggnads-, energi-, telekommunikations- och handelssektorn) i Sverige. Vi arbetar tillsammans med den tysk-svenska handelskammaren (AHK) och är även medlem i den största organisationen för främjande av tysk-svenska handelsrelationer.

Kontakta vår svensktalande kundtjänst för företagskunder och berätta om dina önskemål och kriterier. Efter en snabb och professionell behovsanalys kontaktar vi våra flesta dels privata hyresvärdar och kontrollerar de viktigaste punkterna samt dina specifika, individuella önskemål.


ALDRIG LÅNGT TILL DIN BYGGARBETSPLATS ELLER ARBETSPLATS

Tack vare vårt i det närmaste rikstäckande nät av boenden i Sverige är det aldrig långt till din byggarbetsplats eller arbetsplats. Du letar efter ett lämplig affärs boende till dig själv, till dina anställda, montörer eller kollegor? Eller planerar ni att arbeta en längre tid i Sverige? Trenden de senaste åren påvisar att fler och fler företag och verksamheter väljer ett bekvämt och personligt hus resp.

lägenhet till sitt företag framför att boka in sig på ett hotell. Det finns många fördelar med denna form av boende jämfört med hotell eller vandrarhem. Bortsett från att det oftast är betydligt mer prisvärt ger det dig och dina anställda samt kollegor betydligt mer frihet och möjligheten att ha en personlig omgivning, som det helt enkelt inte är i ett litet rum. Vi skräddarsyr våra paket för att kunna erbjuda den optimala lösningen anpassad på just dina önskemål.


Vilka fördelar har du med oss ​​som partner för ditt företagsboende?

Med oss har du valt en partner som kommer att ta hand om dig, även efter bokningen samt under din vistelse på resmålet och tjänsten slutar inte efter bokningen. Självklart stödjer vi dig på svenska, så att ingen tvetydighet eller kommunikationssvårigheter uppstår. Med flera tusen fastigheter i vår databas är vi Sveriges största oberoende boende leverantör och även för ditt företag kommer vi att hitta det bästa boendet i Sverige.

Tack vare vår direktkontakt med alla våra hyresvärdar kan vi snabbt ge dig individuellt anpassade boenden. Baserat på vår mångåriga erfarenhet av företagsboenden känner vi redan till de flesta av de små hindren som kan uppstå och vi kan motverka dem redan i förväg. För längre vistelser i Sverige kan vi ofta erbjuda (på förfrågan) reducerade månadskostnader under lågsäsongen. Tveka inte att kontakta oss!

Kontaktinformation