Vilka är vi

Tripto är en oberoende bokningstjänst från Sverige som funnits sedan 2004. Från början har vi fokuserat på personlig service, bästa möjliga presentation och högsta möjliga säkerhet för dina uppgifter.

Vilka är vi

I nästan två decennier har TripTo arbetat med passion (under de första åren under namnet Turistcenter Syd) för att marknadsföra Sverige som ett attraktivt och aktivt turistmål hemma och utomlands, så att Sverige kan presentera sig från sin bästa sida till så många semesterfirare som möjligt. Vi försöker bekämpa fördomar om att t ex isbjörnar korsar våra gator på sommaren eller att det svenska köket endast består delikatesser som surströmming eller våra berömda köttbullar.

Vi på Tripto är ett roligt gäng som ser, älskar och lever Sverige själv som ”det bästa landet på jorden”. Vi älskar direkt och personlig kontakt med våra hyresvärdar och gäster, där inte få har varit med från början eller har tillbringat sin semester med oss ​​i Sverige i många år.

Tillsammans med våra hyresvärdar lägger vi stor vikt vid uppdaterad information i annonserna, eftersom boenden naturligtvis kan förändras under åren. På ankomstdagen ska varje gäst kunna säga med ett leende på läpparna: "Så här trodde jag det ser ut".

Upptäck Sveriges smultronställen

I vår stugdatabas hittar du för det mesta privat ägda boenden som hyrs ut till semestergäster. Men du hittar också många fantastiska boenden som våra hyresvärdar använder i regel själva och släpper dem till semesterfirare i bara några veckor om året.

Detta gör det möjligt för oss att erbjuda dig boende som du brukar inte hitta någon annanstans och ger dig samtidigt möjlighet att verkligen lära känna området och bo där annars bara lokalbefolkningen kan hittas. Hyresvärdarna kan oftast ge dig spännande tips och utflyktsmål, som oftast inte är med i någon av turist broschyrerna.

Daglig support oavsett helg eller röda dagar

Om du har några frågor om boenden eller allmänna frågor eller förfrågningar kan du nå oss varje dag

Vad säger våra gäster eller hyresvärdar

En stark partner – Din säkerhet

Tripto har länge varit medlem i den största svenska branschorganisationen VISITA och medlem i den tysk-svenska handelskammaren:

Tveka inte att kontakta oss för dina önskemål om du vill hitta lämpligt företagsboende för dina anställda. Vi har många års erfarenhet av att hitta exakt rätt företagsboende för dina behov.