Sök
Datum
Are your dates flexible? Ange tidsperioden som du skulle vilja boka under och antal nätter du vill stanna. Vi kommer då visa dig olika alternativ och bästa pris som är tillgänliga under vald period.
Barn
  • Rutnät
  • Lista
  • Karta
FILTER FILTER
FILTER
Referensnummer
TYP AV BOENDE
Antal badrum
eller fler
Faciliteter
  • eller fler
Avstånd
Mataffär-Ingen preferens-
Hospital-Ingen preferens-
Golf-Ingen preferens-
Stad-Ingen preferens-
Flygplats-Ingen preferens-
Skidbacke-Ingen preferens-
Intl airport-Ingen preferens-
Park-Ingen preferens-
Skidbackar i närheten
Skidbackar i km -Ingen preferens-
  • Rutnät
  • Lista
  • Karta
Sortera efter:

Semesterhus/Stugor i Göteborg

Flera stora företag i Göteborg ägs av internationella aktörer och här finns flera lokala företag som är världsledande inom sina branscher. Staden har en inflyttning från hela världen och mångfalden hos invånarna är större än någonsin. Just nu växer Göteborg kraftigt och förbereder sig för att kunna göra plats för 700 000 göteborgare år 2035. Det är nästan 120 000 fler än idag. Det betyder också att Göteborg förändras. Det byggs nya hus och på mark som tidigare varit gammal industrimark växer nya bostadsområden och stadsdelar upp. Nya vägar, broar, cykelbanor och utbyggd kollektivtrafik ska göra det lättare att ta sig fram i staden, både för privatpersoner och näringsliv.
Visar 1 - 3 av 3 boenden
1

Regionsinformation Göteborg

Göteborg är en stad som alltid varit ”öppen för världen”. Genom hela vår historia har vi välkomnat människor och influenser utifrån, och staden har genom tiderna utvecklats med idéer och kunskap från hela världen. Göteborg började anläggas 1619 på initiativ av Gustaf II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. Staden byggdes och organiserades av holländare och tyskar och utvecklades under 1700-talet till en blomstrande sjöfarts- och handelsstad, bland annat genom Svenska Ostindiska Companiet. Det första skeppet seglade från Göteborgs Hamn 1732 och det sista anlöpte 1806. Industristaden utvecklades sedan under 1800- och 1900-talet med teknik och kompetens från England och Skottland, och ekonomin expanderade genom arbetskraftsinvandring från bland annat Italien, Grekland, forna Jugoslavien och Finland.​ I Göteborg är naturen väldigt varierad och det finns något för alla. Kust, skog, berg eller sjö, samt unika dalgångar och böljande åkerlandskap. Så vill du ha en blandning mellan storstad och vacker natur, då är Göteborg något för dig!